Mahtava

Laatikoihin, keittoihin, keitettäväksi & wokkeihin

Mikäs sen mahtavampaa, kuin maukas peruna oikeassa paikassaan! Peltomaan Mahtava on todella maukas, rakkaudella kasvatettu kiinteämpi perunalaatumme. Se pääsee todelliseen loistoonsa eritoten laatikoissa, keitoissa, keitettynä ja wokeissa.

Mukava

Ranskalaisiin, muusiin, sosekeittoihin & leivontaan

Mikäs sen mukavampaa, kuin maukas peruna oikeassa paikassaan! Peltomaan Mukava on samettinen, rakkaudella kasvatettu, jauhoisempi perunalaatumme. Suosittelemmekin sen käyttöä eritoten ranskalaisissa, muusissa, sosekeitoissa ja leivonnassa.

Helppo

Mikroon, salaatteihin, keitettäväksi & grillattavaksi

Mikäs sen helpompaa, kuin pieni ja maukas peruna, joka valmistuu nopeasti! Peltomaan Helppo on pikaisesti kypsyvä ja monipuolinen perunalaatumme, joka maistuu myös kuorineen. Valmistat sen avulla pikaisesti salaatit, välipalat ja grillauslisukkeet.

Tietoa perunoistamme

Kaikki perunamme on luomusertifioituja.

Olemme panostaneet perunan makuun ja laatuun. Perunoissa on makueroja ja erilaiset perunat maistuvat erilaisilta erilaisten ruokien kanssa. Meillä on uudenlainen tapa ajatella kuluttajaa. Olemme valinneet jokaiseen pussiin juuri niihin käyttötarkoituksiin sopivan lajikkeen. Tällä tavalla haluamme tehdä kuluttajan arkisen päätöksenteon mahdollisimman helpoksi. Päätät vain haluatko mahtavaa, mukavaa vai helppoa arkeesi.

Jokainen perunapussimme on 100%:sti biohajoava sekä GMO-vapaa. Jokainen niistä on tehty ilman fossiilisia eli uusiutumattomia polttoaineita. Pussin sidosaineena on käytetty perunaa.